WINKEL SPORT – THES: 2-3

Van een ‘Remontada’ gesproken. Een 2-0 achterstand hebben de Looienaars alsnog kunnen ombuigen in een 2-3 overwinning. Dankzij onder andere de twee doelpunten van Laurens Vermijl.

Thes begon zwak aan de wedstrijd. Winkel Sport speelde gretiger en had ook vaker de bal. Dat werd na het half uur beloond met de openingstreffer. Een handvol minuten later kwam de 2-0 op het bord en dat was ook de ruststand.

De tweede helft begon net zoals de eerste met Winkel Sport die de bovenhand namen. Na een mooie aanval kon L. Vermijl de aansluitingstreffer binnentrappen. Nieuwe hoop voor Thes? Absoluut, onze woorden zijn nog niet koud of daar is de gelijkmaker al. Bertaccini stond op de juiste plaats en trapte de 2-2 tegen de touwen. Erop en erover voor Thes want L. Vermijl zorgde met een knap afstandsschot voor de 2-3. Naqqadi werd nadien nog onterecht teruggefloten voor buitenspel maar het kalf was al verdronken voor Winkel Sport. De thuisploeg wist nadien van geen hout pijlen te maken en Thes kon rustig de overwinning over de streep trekken.

Door deze overwinning rukt Thes op naar plaats 5. Volgende week volgt een rechtstreeks duel om de 4e plaats. Dan ontvangt Thes Sport in eigen huis Franc Borains op zaterdag 29 oktober.