Tegen welke ploeg komen onze spelers het liefst uit?

Wie wilt onze kapitein het liefst loten en wat is de coach zijn voorkeur? KRC Genk, RSC Anderlecht en Club Brugge zitten in de top-3. Al steken de Limburgers van KRC Genk er toch wel met kop en schouders bovenuit.

Voorzitter Wendy De Wit, kapitein Nick Hulsmans, Ismail Bilgin, Andreas Mele, Marnick Vermijl en ook zijn broer Laurens Vermijl willen allemaal het liefst tegen KRC Genk spelen. Endrit Voca en Laurens Symons kiezen voor RSC Anderlecht en coach Maxime Annys en Sam Vanaken hebben dan weer liever Club Brugge.

Gilles Truyers komt het liefst uit tegen zijn ex-ploeg KV Kortrijk en ook Milo Roekaerts kiest met AA Gent voor zijn ex-ploeg. Mitchel Keulen wilt tegen KV Mechelen spelen en Kenneth Kerckhofs kiest voor KVC Westerlo.

Tim Jeunen en Mehdi Naqqadi willen beide tegen een ploeg op Champions League-niveau en hebben Antwerp FC als favoriet. Tibo Herbots kiest ook voor zijn ex-ploeg Union SG en tenslotte gaat Elvis Mehanovic voor de minst sexy uitdaging KAS Eupen.

Morgen in de vroege namiddag kennen we onze tegenstander. Hou zeker de officiële kanalen in de gaten voor de laatste updates. Die wedstrijd wordt gespeeld op 31 oktober, 1 november of 2 november. Het weekend voordien maken we de verre verplaatsing naar Virton. Het weekend later volgt de moeilijke wedstrijd in Tessenderlo tegen Olympic Charleroi. 3 stevige wedstrijden op één week tijd dus.

KVV THES SPORT | SPORTLAAN, 3980 TESSENDERLO | INFO@THES-SPORT.BE