OH Leuven U23 – Thes: 0-0

Niet aan de Paastafel, maar vol aan de bak op het voetbalveld. Coach Witters gunde Braeken zijn eerste basisplaats van het seizoen. De Looienaars waren in het begin van de wedstrijd verrast door de aanvallende start van OH Leuven U23.

Toch was het eerste grote gevaar voor Thes. Op een voorzet ging de kopbal van Kerckhofs maar net naast. Iets na het half uur werd Voca knap diepgestuurd door een lange bal van Vanaken. De flankspeler schoot op de paal.

Net voor affluiten van de eerste helft was het bijna raak voor de bezoekers. Glodi Mbayo kopte over het doel. Een eerste helft met te weinig kansen die op punten gewonnen werd door Thes, maar doelpunten vielen er niet.

OH Leuven kwam het best uit de kleedkamer. Doelman Valkenaers moest al meteen bij de pinken zijn. Het spel ging in de tweede helft goed op en neer, maar veel gevaarlijke acties werden er door beide clubs niet gecreëerd.

Grote kansen werden niet genoteerd in de tweede helft en zo bleef de 0-0 op het bord staan. Thes kon niet winnen, maar blijft wel al vier wedstrijden ongeslagen.

Nu vrijdag spelen ze opnieuw tegen een belofteploeg. Op vrijdag 14 april komen de jonkies van Antwerp FC naar Tessenderlo. De aftrap wordt gegeven om 20.00 uur.