Hoogstraten VV – THES Sport: 3-1

Kapitein Hulsmans begon net zoals Kerckhofs op de bank. Bilgin kwam aan de aftrap en ook Bah mocht van coach Annys blijven staan. Het was die laatste die direct na affluiten heel gevaarlijk was. De doelman van Hoogstraten VV redde het schot van Thes. Ze stonden bijna na enkele seconden voetballen op voorsprong.

Ook daarna was het volgende gevaar van de bezoekers uit Tessenderlo. Deze keer was het Jeunen met een afstandsschot. Alweer was het de doelman die een goede redding in huis had. Hoogstraten stak daarna meer en meer hun neus aan het venster. Na 35 minuten voetballen werden zij voor het eerst echt gevaarlijk. Doelman Herbots moest zich een eerste keer tonen.

Enkele ogenblikken later waren ze er opnieuw en opnieuw was Herbots goed alert. Voor rust was de thuisploeg het meest gevaarlijk, maar tot concreet doelgevaar heeft dat niet geleidt. Het bleef 0-0 en we gingen de rust in na een aangename wedstrijd voor de neutrale toeschouwer, enkel de doelpunten ontbraken nog.

In de tweede helft werd het spel vooral op het middenveld gespeeld. Na een uur voetballen kwam Hoogstraten VV op voorsprong. Een onhoudbaar schot ging tegen de touwen. De thuisploeg ging op dat elan verder en scoorde op korte termijn een tweede en derde doelpunt.

Een vrije trap van Swinnen belandde bij Symons en hij scoorde nog een eerredder voor de Looienaars. Het scheelde geen haar of Voca kon er daarna 3-2 van maken. De doelman van Hoogstraten VV was alweer belangrijk voor zijn ploeg en hield de bal goed tegen.

Volgende week wacht voor de Looienaars een volgende verplaatsing. Deze keer gaan ze op bezoek bij de ploeg in vorm Lokeren-Temse. Die wedstrijd wordt net zoals gisteren afgetrapt om 20.00 uur. Thes kon in de competitie nog geen uitwedstrijd winnen. Hopelijk komt daar volgende week zaterdag verandering in