THES – HEIST: 3-1

Matchverslag

THES begon gretig aan de wedstrijd wat niet leidde tot mooi voetbal daarvoor was het allemaal een beetje te overhaast. In de vijfde minuut een eerste keer THES, Tibeau neemt snel een vrijetrap tot bij Adri die in een keer naast trapt. Vijf minuten later een eerste keer de bezoekers, zij komen er snel uit op rechts en moet de prefecte voorzet is het voor Sam Van Aerschot(ex THES) zorgt ervoor dat wij weer eens op achterstand komen. 0-1. Op het kwartier staat Adri buitenspel en gaat de gelijkmaker niet door. Tim houd wat later een verloren gewaande bal binnen, zet voor maar Adri zijn vizier staat (nog) niet op scherp. Op het half uur hoekschop genomen door Tibeau op het hoofd van de kleine Adri die meteen zorgt voor de 1-1. Met nog tien minuten op de klok stuurt Tim Adri diep doch de bezoekende doelman staat goed op te letten. In de slotminuut van de eerste helft nog een vrije trap van Tibeau op het hoofd van Wout die over kopt.

We beginnen als een sneltrein aan de tweede helft. Endrit zet zich door op recht en met een lage voorzet komt Adri aan de bal die meteen goed is voor zijn tweede van de dag. 2-1. Er volgt nu een fase met voor middenveldspel en weinig doelgevaar. De ref vergeet wel nog een rode kaart e beven als een doorgebroken Adri langs achter wordt neergehaald. Dit kan vandaag de spelvreugde die er nu vanaf spat niet wegnemen. Op het halfuur mooie doorstekpas van Jasper op Tim maar diens prima schot wordt mooi in hoekschop geduwd door de doelman. Een minuutje later is het wel prijs als Laurence Adri aanspeelt en die zijn wedstrijd bekroont met een hattrick. 3-1. Arno moet nog een keer alles uit de kast halen om de aansluitingstreffer te voorkomen maar we komen niet meer in gevaar.

Een deugddoende zegen die er voor zorgt dat wij ons nestelen in de middenmoot.

Volgend weekend trekken we naar het nog puntenloze Hoogstraten dat de punten hoog nodig heeft en dat zich kan wreken voor de bekeruitschakeling.

Wedstrijd gaat door op Zaterdag 10 September om 20h00.