THES Sport – Hamoir: 4-0

Voor de eerste keer wat puzzelwerk voor coach Annys. Vanaken was geschorst en L Vermijl en Mehanovic waren twijfelachtig, zij kregen gisteren rust. Jeugdproduct Mele kreeg zijn kans in de Looise verdediging. Ook zagen we onder meer: Jeunen, Naqqadi en Symons aan de aftrap. Die namen mag je onthouden.

Want na acht minuten kwam Thes al op voorsprong. Het was Naqqadi die Jeunen vond in het strafschopgebied en er 1-0 van maakte. Vijf minuten later was het de beurt aan Symons. Via een hoekschop van Voca was het de 21-jarige aanvaller die kon scoren.

Jeunen was in vorm tegen RRC Hamoir. Dankzij opnieuw Naqqadi kwam de bal bij Jeunen en hij maakte het derde Looise doelpunt al. Dat smaakte naar meer en dus scoorde hij zelfs een derde keer. Na amper 20 minuten voetballen zat Thes in een zetel dankzij onder meer de hattrick van Jeunen.

Symons scoorde op enkele centimeters na de 5-0, maar zijn bal werd van de lijn gekeerd. Ook het schot van Keulen ging rakelings naast doel. Thes was dominant in de eerste helft en had haar schaapjes al op het droge. Tijdens de rust stond het 4-0.

De tweede helft begon voor beide ploegen wat moeizamer. Door de comfortabele ruststand was aanvallen geen must voor de Looienaars. Enkele sterkhouders kregen rust in de tweede helft en werden vervangen.

Één van die vervangers was beloftespeler Claeys. Hij was nog het dichtst bij een vijfde doelpunt. Zijn eerste kans kopte hij over en de tweede trapte hij jammer genoeg naast doel. Geen ramp want de overwinning was toen al binnen. Door de overwinning blijft Thes ongeslagen in de maand augustus.

Thes bekert verder en krijgt in de volgende ronde het bezoek van Racing Mechelen. Verdere info over die wedstrijd volgt nog. Nu woensdag begint de competitie voor de Looienaars in en tegen AA Gent U23. Daarna komen op zaterdag 2 september de jonkies van Antwerp FC op bezoek. Het wordt nog een drukke week voor Thes.