THES – OLYMPIC CHARLEROI: 3-3

Het waren de bezoekers die de bovenhand namen in de eerste helft. Hoge druk en veel balbezit, Thes moest ondergaan. Iets na het openingskwartier moest Vanaken de wedstrijd staken. Hij voelde iets in zijn hamstring en kon niet meer verder. Bammens verving hem in het hart van de verdediging. Al snel nadien opende Olympic Charleroi de score. Net voor rust deden ze er vlug nog eentje bij. Ondanks een knappe redding van de doelman ging de rebound er wel in. 0-2 en we gingen rusten.

In de tweede helft drong Thes Sport meer aan met hier en daar een afstandsschot. Een kwartier voor het einde was het dan eindelijk raak. Bertaccini maakte de aansluitingstreffer, en hij had er die avond zin in. Want 10 minuten later was hij daar opnieuw. Wedstrijd gespeeld zou je denken. Tot dat Olympic Charleroi in minuut 90 de wedstrijd in een definitieve plooi legde met de 2-3. Dat was zonder Bertaccini gerekend. Want wat gebeurde er enkele ogenblikken later? Jawel, de 3-3 én een hattrick voor de aanvaller. In blessuretijd werd de nederlaag alsnog vermeden.

Deze wilskracht moeten we onthouden voor volgende week. Dan gaan de Looienaars op bezoek bij KVK Tienen. Die wedstrijd is op zondag 20 november en wordt omstreeks 15.00 uur afgetrapt.