THES – Hoogstraten: 2-3

Dankzij de vroege voorsprong door een doelpunt van Coomans had Thes de wedstrijd goed onder controle. Al waren het wel die van Hoogstraten die als eerste in het strafschopgebied kwamen. THES was nadien efficiënter.

De gelijkmaker was even later bijna een feit, maar dat was zonder Coomans gerekend. Hij redde THES met een goede tussenkomst van de 1-1. Daarna leek Bertaccini alleen op doel af te stormen. Hij werd nog net op tijd bijgehaald door een verdediger van Hoogstraten.

De bezoekers waren nadien uitdrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Onder andere met een doelpunt dat werd afgefloten wegens buitenspel. Net voor rust was de gelijkmaker dan toch een feit. 1-1 na 45 minuten voetballen.

Na rust duurt het opnieuw niet lang voor we een doelpunt zien. Jammer genoeg is het wel van de bezoekers uit Hoogstraten.

THES ging nadien gretig op zoek naar de gelijkmaker, maar die wou niet vallen. Tot overmaat van ramp werd L Vermijl nog eens geblesseerd van het veld gehaald.

Nadien werd het wat bitsiger en er werd minder gevoetbald. Als zo’n 5 minuten voor tijd Hoogstraten er na een penalty 1-3 van maakt, lijkt het kalf voor Thes helemaal verdronken.

Daar kon het doelpunt van Bertaccini in minuut 90 niks aan veranderen. In blessuretijd miste de thuisploeg ook nog een penalty en enkele seconden later belandde een goede voorzet van Voca nog op de lat.

Hoogstraten VV won ook de heenwedstrijd en blijkt zo het zwarte beest te zijn voor de Looienaars.

Veel tijd om na te denken is er wel niet. Overmorgen moet THES opnieuw aan de bak. Het speelt dan een uitgestelde wedstrijd tegen Antwerp U23. Die aftrap wordt gegeven om 20.00 uur in het stadion van Lierse Kempenzonen.