Inkomende transfer: Gilles Truyers

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de getalenteerde centrale middenvelder Gilles Truyers zich heeft aangesloten bij THES Sport. Gilles komt over van KV Kortrijk en tekent voor 1 seizoen.

Gilles’ genoot het grootste deel van zijn jeugdopleiding bij Standard de Liège, waar hij speelde van 2013 tot 2019. Na zijn tijd bij Standard de Liège maakte Gilles de overstap naar STVV, waar hij speelde van 2019 tot 2021. Zijn goede prestaties trokken de aandacht van R Antwerp FC, waar hij speelde van 2021 tot december 2022. Begin dit seizoen maakte hij de overstap naar KV Kortrijk.

Nu heeft Gilles besloten om zijn volgende uitdaging aan te gaan bij THES Sport. Met zijn ervaring op het hoogste jeugdniveau en zijn jeugdige energie zal Gilles ongetwijfeld een waardevolle aanwinst zijn voor ons team.

Bij THES Sport geloven we in het potentieel van jonge talenten en we zijn verheugd dat Gilles deel gaat uitmaken van onze familie. We kijken ernaar uit om zijn groei en ontwikkeling bij ons te zien en zijn bijdrage aan onze successen op het veld.

Welkom Gilles!

KVV THES SPORT | SPORTLAAN, 3980 TESSENDERLO | INFO@THES-SPORT.BE