THES – Rupel Boom: 3-0

Thes weet weer wat winnen is na een volwassen en logische overwinning tegen Rupel Boom.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd met licht overwicht in de eerste helft. Dat werd voor een eerste keer beloond na 23 minuten spelen. Bertaccini vloerde de doelman van Boom met een rake kopbal. Dat was ook het enige doelpunt in de eerste helft.

Tijdens de tweede helft waren het vooral de bezoekers die aandrongen, maar hun kansen werden niet concreet. Balverlies bij Rupel Boom werd na een kleine 10 minuten spelen in de tweede helft meteen afgestraft. Bertaccini werd diepgestuurd en trapte zijn tweede doelpunt van de avond tussen de palen. Na een zoveelste dodelijke counter van de thuisploeg kon L Vermijl de 3-0 al snel vasteleggen.

Op deze deugddoende overwinning valt niets af te dingen. Thes staat terug tussen de mensen waar het ook hoort te staan.