OP ZOEK NAAR VROUWELIJK VOETBALTALENT

THES LADIES

K.V.V. THES Sport heeft de ambitie om iedereen die wil voetballen hiervoor de mogelijkheid te bieden. Met 6 seniorenploegen, ongeveer 35 jeugdploegen, 2 G-ploegen, een G-kids ploeg, 2 recreatieve ploegen en een veteranenploeg zijn wij al goed op weg.

Om het plaatje te laten kloppen zijn wij sinds het seizoen 2020-2021 gestart met een damesploeg. De laatste jaren zit het damesvoetbal in de lift, ook THES is op deze kar gesprongen. De opstart van onze damesploeg afgelopen zomer is relatief vlot verlopen, en we denken al verder….

Als club willen we op 2 acties lanceren, nl.

  1. het aantrekken van volwassen dames, minimumleeftijd 15 jaar, om onze huidige ploeg op korte termijn te versterken qua kwantiteit en kwaliteit, en eventueel het uitbouwen van een 2de damesploeg;
  2. op langere termijn willen wij onze damesploeg versterken met zelf opgeleide speelsters: meisjes die van jongs af aan in de club zijn en een goede jeugdopleiding hebben genoten, op interprovinciaal of regionaal niveau, om zo de stap te zetten naar ons damesteam.

Iedereen is welkom, beginnende voetbalsters, jonge sportieve meisjes die door de voetbalmicrobe gebeten zijn. Promotie van meisjesvoetbal is bij ledenwerving dus essentieel. Onze club moet een leuke omgeving zijn, waar meisjes plezier hebben, maar ook bijleren.

Wie mee wil werken aan het verhaal Dames & Meisjes voetbal bij THES Sport moet even contact nemen met:

Roosen Gert, trainer THES lady’s +32475371818

Meisjes 6 tot 14 jaar: Marc Lievens – TVJO THES Sport – tvjo@thes-sport.be– 0477 199 299

 

KVV THES SPORT | SPORTLAAN, 3980 TESSENDERLO | INFO@THES-SPORT.BE