DESSEL SPORT – THES SPORT: 2-2

De eerste grote kans noteren we bij de thuisploeg. Een Desselse aanvaller kon zomaar doorheen de verdediging van Thes wandelen. Hij schoot voorlangs.

Nadien was het aan de overkant wel raak. Een voorzet van Naqqadi belandde bij wie anders dan Bertaccini en hij maakte er 0-1 van.

Even later scoorde ook de thuisploeg. Het werd 1-1 na nog geen 20 minuten spelen en we beginnen weer vanaf nul.

We gingen rusten met een achterstand. Een afstandsschot werd door de doelman gelost. Bij Dessel werd er goed gevolgd en het stond 2-1.

In de tweede helft was het al Thes dat de klok sloeg. Pas rond minuut 70 was het dan eindelijk zover. Op een hoekschop die niet goed verwerkt werd was het opnieuw Bertaccini die met een kattenpootje zijn tweede van de avond maakte.

Tot twee keer toe zag Thes een penalty door de neus geboord worden. En zo bleven de Looienaars achter met al het derde gelijkspel op rij.

Op de volgende speeldag wacht opnieuw een uitwedstrijd. We maken de verplaatsing naar Gent op zaterdag 4 maart.