Voetballen bij de G-ploeg

G-Voetbal in Tessenderlo

Voor kids en jongeren die ondanks hun beperking heel graag voetballen!!

Elke ouder wil het beste voor zijn kind. Je wil dat jouw kind goede vriendjes heeft, een leuke hobby beoefent en zich goed voelt in zijn vel. Als je kind een beperking heeft, kom je als ouder vaak tot de vaststelling dat ‘het beste’ nog niet bestaat, dat vriendjes maken niet vanzelf gaat, dat een geschikte hobby moeilijk te vinden is en dat jouw kind net dat tikkeltje extra nodig heeft om zich goed te voelen.

Ook Marc en Kristof, beiden papa van een voetbalgekke zoon met een beperking, ondervonden dat. Daarom richtten ze zelf een voetbalploeg op waarin hun jongens zich konden uitleven.

Ze overtuigden de plaatselijke voetbalclub K.V.V. THES Sport in Tessenderlo om het aanbod te verruimen met een aangepast sportaanbod. In 2012 werd de kick-off gegeven van het G-Team binnen THES Sport. Sindsdien zijn ook kinderen met een beperking welkom in de club en kunnen ze geïntegreerd in de club, maar gespecialiseerd in een ploeg volgens hun mogelijkheden voetballen.

Kom ook meedoen!

G-Team THES Sport kan nog altijd voetbalvriendjes verwelkomen. Jongens en meisjes met een beperking die ook graag willen voetballen, moeten zeker eens komen meedoen tijdens een van de trainingen (elke vrijdag, behalve tijdens vakanties, vanaf 18.30Hr)!

Samen bouwen we dan aan het dreamteam waarin de G-voetballers zich goed in hun vel voelen en elke week kunnen Genieten van het voetbal

 

Contact:

Kristof Maes (trainer, 0496 50 97 11)

Christel Verbeeck (bestuur G-voetbal, 0476 77 05 81).

 

G-voetbal in Tessenderlo:

KVV Thes-Sport, Sportlaan 4, Tessenderlo.