vs

Recap

THES Sport – Hades: 5-0
Na 3 minuten was er al een steekbal van Bram op Martijn die alleen voor doel niet kon afwerken. Eén minuut later een hoekschop van Bram en een knappe kopbal van Nick die door de doelman uit het doel geranseld werd. In de 11’ zet Batti zich achter een vrije trap en krult die mooi in de benedenhoek 1-0. Enkele minuten later een vrije trap voor Hades maar Celen trapt hem naast. Op het kwartier trapt Batti een hoekschop op het hoofd van Tim en het is 2-0. In de 16’ is Hades gevaarlijk wanneer Boiten voorlangs trapt. In de 25’ trapt Batti een ingestudeerde vrije trap knap binnen 3-0. In de 27’ de mooiste aanval van THES die door Batti overhoeks wordt binnengetrapt 4-0. Enkele minuten voor tijd een ongelukkige terugspeelbal van Martijn die door Boiten op Bernd getrapt wordt.
In de 2e helft is er minder te beleven. In de 49’ is er nog wel een circusnummer van Bernd dat eindigt in een hoekschop voor Hades. In de 51’ is er een diepe bal van Martijn op Bram die voorzet met handspel als gevolg:Strafschop. Batti zet zich achter de bal en trapt zijn 4e van de avond binnen. In de 54’ is Bram nog eens gevaarlijk maar de doelman redt met de voeten. In de 55’ is er een vluchtschot van Tim dat van de lijn gered wordt. In de 65’ kopt Tim een voorzet van Martijn net over. THES controleert de match verder maar tot echte doelkansen kwamen ze niet meer.
Ploeg: Bernd Brughmans,Frederik Spruyt(50’ Tom Houwaer),Sam Vanaken(70’ Jasper Braeken),Simon Bammens,Kenneth Kerckhofs(70’ Simon Reykers),Ibra EL Ansri(70’ Giel Deferm),Marco Battista(70’ Arne Bens),Nick Hulsmans(70’ Michaël Cauberghs),Tim Jeunen(70’ Jeff Gevers),Martijn Stefani( 70’ Chris Suarez),Bram Poell

Details

Date Time Season
7 augustus 2019 20:00 2019-2020

Ground

Thes-Sport
K.V.V. THES Sport, 4, Sportlaan, Tessenderlo, Hasselt, Limburg, Vlaanderen, 3980, België

Results

ClubGoalsOutcome
KVV THES Sport A5Win
RC Hades0Loss
Share: