vs

Recap

THES Sport – Olympia Wijgmaal : 2-1

In de 10’ is er een mooie aanval van THES via Martijn en Jo die Tim alleen voor doel bracht maar hij besloot op ex-THES-keeper Arne Leekens. In de 12’ wordt Ibrahim diep gestuurd maar op zijn voorzet komt Bram net te laat om binnen te koppen. In de 13’ is er dreiging van Wijgmaal maar het schot van Mertens gaat net naast. In de 14’ is er een aanval van Wijgmaal en een schot wordt van de lijn gehaald door Simon B maar in de kluts gaat de bal via Vanderstappen binnen 0-1. Op het kwartier een actie van Bram met een goede redding van Arne. In de 20’ zet Jo de bal voor doel maar Simon B kopt aan de 2e paal naast. In de 25’ wordt een diepe bal door Arne weggekopt buiten de backlijn maar die wordt door Tim met een mooie lob in doel getrapt 1-1. In de 27’ een mooie aanval via Ibra,Martijn en als laatste Batti die op de doelman trapt. Op het halfuur is Wijgmaal nog eens gevaarlijk wanneer Vanderstappen na balverlies alleen voor doel komt maar Bernd kan redden met de voet.

Na rust neemt Simon B plaats in de spits en scoort na 4 minuten al wanneer hij alleen voor de doelman komt 2-1. In de 54’ een mooie doorsteekbal van Arne op Tim die neergelegd wordt door de doelman met een strafschop als gevolg. Batti zet zich achter de bal maar de keeper haalt de bal uit de hoek. THES blijft nu aanvallen maar grote kansen komen er niet meer. In de 73’ nog een kans voor Tim op pas van Sam maar de doelman haalt de bal onder de lat uit in hoekschop. In de 82’ trapt Tim een hoekschop van Batti in de vlucht over en een minuut later het omgekeerde wanneer Batti een hoekschop van Tim op het hoofd van een verdediger knalt. Enkele minuten voor tijd speelt Sam op Arne die Batti bereikt maar zijn schot ging naast.

Ploeg : Bernd Brughmans, Frederik Spruyt, Sam Vanaken,Simon Bammens,Marco Battista,Ibrahim El Ansri(67’ Michael Cauberghs),Kenneth Kerckhofs(60’ Simon Reykers),Jo Christiaens,Tim Jeunen,Martijn Stefani(50’ Arne Bens),Bram Poell(45’ Giel Deferm),

Details

Date Time Season
20 augustus 2019 19:00 2019-2020

Ground

Thes-Sport
K.V.V. THES Sport, 4, Sportlaan, Tessenderlo, Hasselt, Limburg, Vlaanderen, 3980, België

Results

ClubGoalsOutcome
KVV THES Sport A2Win
KOSC Wijgmaal1Loss
Share: