vs

Recap

Bocholt VV – THES Sport : 0-1

In Bocholt dat een reeks lager speelt heeft THES weer met 2 ploegen gespeeld. 1 ploeg speelde 60 minuten en de andere ploeg speelde 30 minuten. Bernd speelde een ganse match. Jo moest ook de hele match spelen (een kapitein kan da) omdat Jarne zich kwetste in de opwarming. THES had van in het begin het meeste balbezit en veldoverwicht maar vele kansen konden ze niet afdwingen. In de 8’ was er een voorzet van Nick en Martijn devieert de bal net over het doel. In de 14’ is er een schot van Martijn dat knap gered wordt door de doelman. In de 22’ kan Alessio zich doorzetten maar wordt afgeblokt door de doelman. In de 34’ zet Sam zich achter een vrije trap maar zijn schot gaat net over.
In de 61’ trapt Bram een vrije trap vanaf de zijkant op het hoofd van Michaël maar deze kopt de kans naast het doel. In de 75’ een kans voor thuisspeler Wouter Scheelen maar zijn schot wordt afgeblokt. In de 78’ kan Simon R de bal recupereren op het middenveld die door mistasten van enkele verdedigers bij Tim komt en deze stift de bal mooi over de doelman 0-1. In de 82’ een mooie aanval van THES over verschillende stations die eindigt met een knappe 1-2 tussen Arne en Simon R maar Arne besluit de mooie actie op de goed uitgekomen doelman.


Ploeg: Bernd Brughmans,Simon Bammens(60’ Frederik Spruyt),Sam Vanaken(60’ Jasper Braeken),Jo Christiaens,Marco Battista(60’ Tom Houwaer),Nick Hulsmans(60’ Michaël Cauberghs),Giel Deferm(60’ Simon Reykers),Ibrahim EL Ansri( 60’ Kenneth Kerckhofs),Martijn Stefani(60’ Tim Jeunen),Alessio Allegria(60’ Arne Bens),Christophe Martin Suarez(60’ Bram Poell)


Volgende wedstrijd: Zaterdag om 19 u thuis tegen KVK Beringen

Details

Date Time Season
31 juli 2019 19:00 2019-2020

Results

ClubGoalsOutcome
Bocholt VV0Loss
KVV THES Sport A1Win
Share: