vs

Recap

THES Sport – Patro Eisden Maasmechelen : 2-1
Bewogen wedstrijd waar we het alleen bij het sportieve gaan houden. Over de rest zullen de kranten wel vol staan want er zijn dingen gebeurd die op of naast een voetbalveld niet thuis horen.
Het is Patro dat voor het eerste gevaar zorgt. Na een inworp wordt Azevedo diep gestuurd die alleen voor Bernd verschijnt maar deze zit er weer knap tussen. In de 7’ zorgt THES voor het eerste gevaar wanneer Sam een vrije trap van Batti net naast kopt. Enkele minuten later is Sam er weer dichtbij maar op de hoekschop van Giel kopt hij vanuit een schuine positie in het zijnet. In de 18’ is er dreiging van Patro maar Bernd haalt de kopbal van Corstjens uit de hoek. In de 26’ is er na balverlies een counter van Patro waar Azevedo alleen voor doel gebracht wordt en beheerst afwerkt 0-1. Hierna moet Fred het veld verlaten met een enkelkwetsuur en wordt vervangen door Yentl. Net voor rust een vrije trap voor Patro maar de inswinger wordt door Simon B van de lijn gekopt.
THES begint goed aan de 2e helft en in de 47’ kan Alessio net niet bij een voorzet van Yentl. Eén minuut later een actie van Alessio. Zijn voorzet wordt al dan niet met de hand beroerd maar de scheids laat verder spelen. In de 56’ kopt Alessio aan de 2e paal een voorzet van Yentl in de armen van de doelman. In de 60’ komt THES goed weg wanneer een ver schot tegen de onderkant van de deklat gaat. Eén minuut later is er een drieste tackle van Baeten op Jo en de scheids trekt meteen rood. Patro moet verder met 10 en enkele minuten later is het al 1-1 wanneer Simon B een hoekschop van Giel in doel verwerkt. De doelman heeft ook nog een goede redding in huis op een schot van Giel. In de 71’ wordt Tim, alleen naar doel, neergehaald maar de scheids trekt slechts geel. In de 77’ brengt Jo de bal voor doel op het hoofd van Tim maar zijn kopbal wordt uit de hoek geranseld door de doelman. In de 74’ was er weer sprake van handspel in de backlijn maar het spel ging gewoon door. In de 85’ schildert Batti de bal op het hoofd van Alessio die aan de 2e paal knap binnenkopt 2-1. Enkele minuten later krijgt de ingevallen Mombongo na een drieste uithaal met zijn voet in de lucht,waar Simon B een neusbreuk oploopt, zijn 2e gele kaart en Patro moet verder met 9. Wat er na het laatste fluitsignaal nog allemaal gebeurde is met geen woorden te beschrijven. Laten we maar onthouden dat THES een mooie reeks neerzet met 4 zeges op rij en nog niet verloor.
Ploeg: Bernd Brughmans,Jo Christaens,Sam Vanaken,Frederik Spruyt( 28’ Yentl Van Genechten),Kenneth Kerckhofs,Giel Deferm,Tim Jeunen,Alessio Allegria,Simon Bammens(91’ Arne Bens),Ibrahim El Ansri NG: Simon Reykers,Michael Cauberghs,Jasper Braeken,Jef Gevers,Marten Schevenels
Gele kaarten: Yentl Van Genechten,Giel Deferm(3e),Alessio Allegria,Marco Battista

Details

Date Time League Season
5 oktober 2019 19:30 Eerste Amateur 2019-2020

Ground

Thes-Sport
K.V.V. THES Sport, 4, Sportlaan, Tessenderlo, Hasselt, Limburg, Vlaanderen, 3980, België

Results

ClubGoalsOutcome
KVV THES Sport A2Win
K. PATRO EISDEN MAASMECHELEN1Loss
Share: