vs

Recap

Olympic Charleroi – THES Sport : 0-1
Het was Olympic dat het best aan de wedstrijd begon maar enkele afstandsschoten misten de juiste richting. Het eerste doelgevaar van THES kwam er in de 20’ via Martijn die foutief gestopt werd in de backlijn maar de scheids zag het omgekeerd en gaf een vrije trap tegen THES .In de 23’ was er dreiging van Olympic maar Kenneth redde de meubelen met een zuivere sliding. Op het halfuur een kans voor Christophe op hoekschop maar afgeweerd door de verdediging. In de 36’ kopt Sam een vrije trap van Batti voorlangs en enkele minuten later kan Christophe een voorzet van Batti niet verzilveren met het hoofd. De beste kans is er op slag van rust wanneer Christophe een pas van Ibra devieert in de loop van Tim die op de doelman besluit.
In de 49’ wordt Christophe afgestopt in de backlijn en weer was er een reukje aan. THES neemt nu de wedstrijd volledig in handen en drukt Olympic terug op eigen helft. In de 50’ trapt Tim net naast en op een vrije trap van Tim kopt Christophe van dichtbij op de doelman die met een reflex de bal nog kan afweren. In de 67’ legt Christophe af op Tim die aan de 2e paal niet kan afwerken. In de 68’ zet Batti zich achter een vrije trap schuin voor doel en vanop 25m krult hij de bal heerlijk in het doel 0-1. In de 81’ is Olympic nog eens gevaarlijk maar het schot gaat rakelings naast. In de 82’ moet Fred het veld verlaten met een hoofdwonde. In de 88’ wil THES Martijn wisselen maar door een misverstand duurde het wat lang voor de scheids die Martijn gewoon een gele kaart gaf. Dit was zijn 2e en hij moest het veld verlaten. Nooit meegemaakt! THES nog 7 minuten met 10 maar hield vrij gemakkelijk stand . Derde overwinning op rij!
Ploeg: Bernd Brughmans,Jo Christiaens,Sam Vanaken,Frederik Spruyt( 82’ Simon Bammens),Marco Battista,Ibrahim El Ansri,Kenneth Kerckhofs,Giel Deferm,Martijn Stefani,Tim Jeunen,Christophe Suarez
NG: Alessio Allegria,Yentl Van Genechten,Simon Reykers,Arne Bens,Jasper Braeken,Marten Schevenels,
Gele kaarten: Martijn Stefani (2x geel),Giel Deferm,Simon Bammens

Details

Date Time League Season
28 september 2019 20:00 Eerste Amateur 2019-2020

Results

ClubGoalsOutcome
OLYMPIC CHARLEROI C.F.0Loss
KVV THES Sport A1Win
Share: