vs

Recap

THES Sport – Winkel Sport : 2-1
De jeugdspelersvoorstelling was een succes en door hun aanwezigheid moesten de 3 punten zeker thuis blijven. Gemakkelijker gezegd dan gedaan want het eerste halfuur was THES niet op de afspraak en hadden we het moeilijk. In de 16’ scoort Munoz-Herrera, ex-spits van Beerschot, met een prachtige lob na dom balverlies 0-1. Het eerste gevaar Van THES is er in de 18’ wanneer de doelman goed plat gaat op een voorzet van Ibra. In de 20’ lanceert de doelman hun buitenspeler met een prachtige uittrap maar zijn voorzet wordt door hun spits overgetrapt. In de 32’ is Bernd bij de pinken wanneer hij een diepe bal buiten de backlijn met een sliding kan wegwerken. Bart vindt dat het genoeg is en grijpt in met een tactische zet die het verder verloop van de wedstrijd bepaalt. THES komt beter in de match en gaat op zoek naar de gelijkmaker. In de 33’ is het al zover wanneer Tim een vrije trap via de muur binnenknalt 1-1. In de 40’ is er een mooie actie van Alessio die Chris bedient maar zijn schot belandt op de doelman. Op slag van rust verlengt Chris een lange bal met het hoofd waarop een verdediger te kort terugspeelt in de loop van Alessio maar zijn schot gaat net naast.
THES komt goed uit de kleedkamer en meteen is Tim gevaarlijk wanneer hij een bal devieert in het zijnet. In de 49’ claimt heel het stadion een strafschop na handspel maar de scheids had het niet gezien. In de 60’ is er een schot van Martijn maar de doelman is bij de pinken. In de 68’ is er het moment van de wedstrijd! Na een prachtige aanval van THES besluit Alessio met een prachtschot dat in doel verdwijnt. Bart is door het dolle heen en zet een spurt in op het veld waar hij een spierscheur oploopt van hier tot in Tokio! Climax en anti-climax noemen ze dat. Maar de 2-1 staat toch op het bord. Tim is nog eens gevaarlijk maar in de 72’ krijgt Kenneth voor een lichte fout zijn 2e gele kaart en mag gaan douchen. THES moet nu verder met 10. Winkel zet nu alles op alles en THES moet achteruit. Een beresterke Sam Vanaken houdt achterin alles onder controle en iedereen doet wat hij moet doen. Winkel is nog eens gevaarlijk wanneer Lutun door de verdediging dribbelt maar Bernd gaat goed plat. In de 80’ is er nog een voorzet naar de 2e paal waar de spits net niet bij kan. De minuten tikken weg en in de 95’ maakt de scheids er een eind aan. Het feestje kan beginnen!
Ploeg: Bernd Brughmans,Frederik Spruyt,Sam Vanaken,Jo Christiaens,Tim Jeunen,Ibrahim El Ansri,Kenneth Kerckhofs,Giel Deferm,Martijn Stefani,Alessio Allegria( 87’ Yentl Van Genechten),Christophe Martin Suarez( 81’ Simon Bammens) NG: Simon Reykers,Jasper Braeken,Michael Cauberghs,Jeff Gevers,Marten Schevenels
Gele kaart: Sam Vanaken
Rode kaart: Kenneth Kerckhofs ( 2x geel )

Details

Date Time League Season
14 september 2019 19:30 Eerste Amateur 2019-2020

Ground

Thes-Sport
K.V.V. THES Sport, 4, Sportlaan, Tessenderlo, Hasselt, Limburg, Vlaanderen, 3980, België

Results

ClubGoalsOutcome
KVV THES Sport A2Win
K. SINT-ELOOIS-WINKEL SPORT1Loss
Share: