MASITA WINTERJAS: HET IDEALE EINDEJAARSGESCHENK

Vanaf nu exclusief te bestellen bij Thes Sport: de Masita coach winterjas. Het ideale eindejaarsgeschenk!

 

Specificaties:

  • Water- en winddicht
  • Met sidepockets in de mouw
  • Met handige binnenzakken voor extra opbergruimte
  • Fleece binnenvoering
  • Met afneembare capuchon

 

Hoe bestellen?

Ga naar de volgende pagina: https://jeugd.thes-sport.be/kledij-bijbestellen/ . Op deze pagina zal u een formulier vinden, deze dient u in te vullen. Op pagina 1 vult u uw gegevens in en op pagina 5 van het formulier zal u de winterjas terugvinden. Selecteer vervolgens de maat dat u wenst te bestellen en bevestig uw bestelling. Nadat uw bestelling is binnengekomen zal u een bevestigingsmail ontvangen. U wordt persoonlijk gecontacteerd wanneer u de jas kan komen afhalen.

 

Voor meer info contacteer kledij@thes-sport.be

Share: