Voorbeschouwing KVK Tienen – Thes Sport

Zondag maken we de verplaatsing naar Tienen. Dit is de club van onze vorige trainer Bart Vanhoudt .Bart schreef in THES een mooi verhaal en behaalde knappe resultaten. Ondertussen is hij sportief directeur in Tienen wat deze wedstrijd toch speciaal maakt.

Tienen verloor de eerste wedstrijd in Francs Borains met 2-1. Ze speelden een half uur met tienen na een rode kaart voor Spaenhoven. Zeker een moeilijke match maar THES is daar klaar voor. THES begon de competitie met een overwinning tegen Winkel. Verdiende overwinning maar we speelden al betere matchen. In Tienen wil iedereen zeker tot het uiterste gaan om de 3 punten mee naar Tessenderlo te brengen. De beloften gaven het goede voorbeeld met een krappe 1-0 overwinning.

Blijkbaar zijn er 120 toeschouwers van THES toegelaten in Tienen (je kan op voorhand kaarten bestellen) zodat we weer kunnen rekenen op de verbale steun van onze 12eman! Bij THES is jonkie Jeff Gevers onbeschikbaar wegens een enkelkwetsuur en de rest is paraat.

Share: