KVK Tienen – Thes Sport: 1-2

Dat we een gemotiveerd Tienen tegen kregen wisten we al na 10 minuten want toen werden Martijn en Sam al hard aangepakt. In de 17’ was het raak toen Batti een voorzet van Kyan in de vlucht trapte. Zijn schot werd afgeweerd door de doelman en in de herneming werd de intikker van Laurens weer afgeweerd maar 3e keer goede keer wanneer Martijn binnentrapt 0-1. Lang konden we niet genieten want één minuut later was er een lange bal van Swerten op Laureys die de bal met een lob over Marten in doel legde 1-1.In de 25’ kopt Tim een voorzet van Batti op doel maar de keeper redt knap! In de 26’ begaat onze youngster Jasper een fout op de doorgebroken Laureys en krijgt hier zijn 2e gele kaart met de uitsluiting als gevolg. THES moet nu nog 65 minuten met tien tegen Tienen. Op het halfuur trapt Batti een aflegger van Laurens over en 3 minuten later komt Marten goed uit op een diepe bal. In de 37’ fluit de scheids een strafschop voor Tienen maar de grensrechter had buitenspel gezien en het feest voor hen ging niet door.
Tienen begint goed aan de 2e helft want na balverlies trapt Yagan over en 4 minuten later kopt Singh een hoekschop van Yagan net naast. In de 51’ gaat Laurens het lijntje af en zijn voorzet wordt door Kyan net over het doel getrapt. In de 53’ trapt Martijn een afvallende bal op doel maar de doelman gaat goed plat. In de 71’ een open kans voor Laureys maar Marten gooit er zijn lijf voor en krijgt de bal recht op het hoofd die zo in hoekschop gaat. In de 85’ moet Marten het veld verlaten met een kwetsuur en Arno komt hem vervangen. In de 87’ krijgt THES een scheidsrechterbal die door Tim tot bij de ingevallen Simon B(stond 10 minuten op het veld) wordt gebracht die de winninggoal lekker in doel trapt 1-2.
THES doet wat het moest doen en dat is de 3 punten mee naar Tessenderlo brengen.
Ploeg: Marten Schevenels (85’ Arno Valkenaers),Sam Vanaken,Marnick Vermijl,Jasper Braeken,Kenneth Kerckhofs,Martijn Stefani,Tim Jeunen,Marco Battista,Nick Hulsmans,Laurens Vermijl(88’ Frederik Spruyt),Kyan Vaesen( 77’ Simon Bammens)
N.G. Giel Deferm,Simon Reykers,Jarne Mols,Warre Bollen
Gele kaarten: Nick Hulsmans,Tim Jeunen,Martijn Stefani
Rode kaart: jasper Braeken(2x geel)
Share: