Croky Cup: Thes Sport – Deinze: 3-1

Croky Cup: THES Sport – K.M.SK.Deinze : 3-1 (na verlengingen)
Het was THES dat dadelijk liet zien dat het wou doorstoten naar de volgende ronde .Toch was de eerste kans voor Deinze. Na 4 minuten kwam Tarfi na een counter schuin voor doel maar trapte in het zijnet. THES kreeg meer mogelijkheden en in de 5’ werd Kyan diep gestuurd maar de doelman zat er goed tussen. In de 10’ is er een steekbal van Giel waardoor Laurens alleen voor de doelman komt maar deze redt in hoekschop. In de 18’ een aanval via Nick en Kyan maar Giel trapt de bal net naast. Iets later een snelle counter via Martijn,Laurens en Kyan maar deze 3 tegen 3 situatie kon niet verzilverd worden. Deinze was ook nog eens gevaarlijk maar Arno duwt de bal via de paal in hoekschop. Op het halfuur zet Martijn zich door op links en zijn voorzet wordt door De Witte met de arm beroerd. De scheids kan niks anders doen dan strafschop fluiten. Batti zet zich achter de bal en legt hem proper in het netje 1-0. Thes is nog eens gevaarlijk op counter via Kyan en Batti maar gescoord wordt er niet meer. We gaan rusten met 1-0.
Deinze komt heel gedreven uit de kleedkamer om de situatie recht te zetten. In de 52’ een actie van Martijn die voorzet maar Laurens kon er net niet bij met het hoofd. In de 57’ gaat Dansoko de backlijn in en laat zich gewoon vallen. Toch heeft één iemand in het stadion een strafschop gezien en de bal gaat op de stip. Lecomte zet zich achter de bal en trapt op de paal. In de rebound trapt hij binnen maar dat mag natuurlijk niet! Gerechtigheid geschied! In de 75’ verdraait Fred zijn knie in een duel en moet afgevoerd worden met de brancard. In de 90’ gebeurt dan wat we niet meer verwacht hadden. Een kopbal van dichtbij wordt door Arno afgeweerd en in de rebound trapt De Schutter binnen 1-1. Verlengingen als gevolg.
THES begint goed aan de verlengingen. In de 91’ een aanval via Martijn tot bij Kyan die voorzet in de handen van de doelman. In de 96’ wordt een schot van Nick afgeblokt en 1 minuut later wordt een aflegger van Giel overgetrapt door Tim. In de 98’ gaat de doelman in de voeten van Martijn maar 5 minuten later is het toch raak wanneer een bal via Tim bij Martijn komt die de kans niet laat liggen 2-1.
Deinze probeert nog in de 2e verlenging met een kopbal van De Witte die over gaat. In minuut 110 gaat Kyan alleen op doel af maar de doelman gaat goed plat. Vijf minuten later is het over en out voor Deinze wanneer Kyan vanop 20m een raket afvuurt die lekker in het net vliegt 3-1. Leuke avond ! Wel 1 nadeel! Door die verlengingen konden we minder dan een uur naar de kantine want die werd zoals voorgeschreven gesloten om 23u.Iedereen hield zich aan de regels! Toppie! Maandag loting! Een match Sam tegen Hans zou wel leuk zijn! Wordt vervolgd!
Ploeg: Valkenaers Arno,Vermijl Marnick,Spruyt Frederik(77’ Simon Bammens),Kerckhofs Kenneth,Stefani Martijn(118’ Simon Reykers),Vaesen Kyan,Vermijl Laurens(81’ Jeunen Tim),Battista Marco(88’ Braeken Jasper),Hulsmans Nick, Vanaken Sam,Deferm Giel
N.G. Daniels Glenn,Mols Jarne,Bollen Warre
Gele kaarten: Hulsmans Nick, Vaesen Kyan, Jeunen Tim, Battista Marco, Vanaken Sam
Share: