Thes Sport – Winkel Sport: 2-1

Na de 2 gewonnen wedstrijden in de beker werd nu ook de eerste competitiewedstrijd tot een goed einde gebracht. Dat einde was nog spannend want in de 88’ zette Tim de 2-1 op het bord.
THES begon heel sterk aan de wedstrijd en drukte Winkel helemaal weg. Dit echter zonder veel doelkansen al kreeg Tim in de 20’ een reuzekans toen hij een aanval via Marnick en Batti van dichtbij naast kopte. Winkel kwam geleidelijk aan meer in de wedstrijd zonder gevaarlijk te zijn. In de 28’ neemt Tim een afvallende bal in 1 tijd op de slof maar deze zoeft staalhard naast het doel. In de 31’ is er het eerste gevaar van winkel maar het afstandsschot van Dujardin gaat voorlangs. Winkel is alleen dreigend op de counter maar Marten is altijd als eerste bij de diepe ballen en Sam wint elk kopduel. Voor de rust nog een mogelijkheid voor THES wanneer Laurens op snelheid de backlijn in gaat ,aflegt op Tim maar zijn schot wordt nog net afgeblokt.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld en in de 56’ kopt Marnick een hoekschop van Batti net naast In de 68’ nog een mooi moment wanneer Batti een hoekschop van Tim in de vlucht op doel trapt maar de doelman kan redden. In de 70’ komt Winkel nog eens dreigen maar het schot van Debouver wordt door Marten gered. In de 71’ is het dan toch raak wanneer Simon B,die 5 minuten op het veld stond, een schitterende voorzet van Nick aan de 2e paal binnenkopt 1-0. Twee minuten later weer een mooie aanval langs Batti maar Tim kan net niet bij zijn voorzet. In de 75’ speelt Jasper terug op Marten die zich misrekent op het snel druk zetten van Clyncke en deze blokt het inspelen van Marten af zodat de bal in het doel belandt 1-1. Ontgoocheling alom maar er is nog een kwartier te spelen. Winkel is nog eens gevaarlijk maar Marten redt in de korte hoek. THES zet nu alles op alles en gaat voluit voor de driepunter. In de 88’ is er een aanval langs Batti en zijn voorzet wordt door Tim van dichtbij binnen geknald 2-1. Vreugde alom en Laurens komt nog dicht bij de 3-1 maar de bal wordt nog net van de lijn weggewerkt.
Onze 12e man ,die de ganse wedstrijd verbaal aanwezig was ,ontplofte na het laatste fluitsignaal en liet zien hoe belangrijk ze toch zijn!!
Ploeg: Marten Schevenels,Marnick Vermijl,Sam Vanaken,Jasper Braeken,Marco Battista,Nick Hulsmans,Kenneth Kerckhofs,Tim JeunenMartijn Stefani(65’ Giel Deferm),Kyan Vaesen(65’ Simon Bammens),Laurens Vermijl(89′ Simon Reykers)
N.G. Frederik Spruyt,Jarne Mols,Warre Bollen en Glenn Daniëls
Gele kaart: Jasper Braeken,Tim Jeunen
Share: