THES Sport – SP. Hasselt : 3-1

vs

THES Sport – SP. Hasselt : 3-1

In de 6’ was het al raak wanneer Batti met een voorzet Simon B bereikte die maar voor het intikken had 1-0. Op het kwartier ging Ibra in de fout wanneer hij Bounou foutief stuitte in de backlijn en de ref naar de stip wees. Nkoyi zette zich achter de bal en het was 1-1. In de 27’ is er een schot van Bracke dat door Bernd wordt gered en door Fred nog in hoekschop gewerkt wordt. Op het halfuur een verre uittrap van Bernd die door Simon B wordt doorgekopt in de loop van Tim wiens schot nog net wordt afgeblokt door een verdediger. In de 36’ zet Tim zich achter een vrije trap van de zijkant en trapt voorlangs.Net voor rust nog een counter van THES maar de voorzet van Martijn komt net niet bij Simon B.

In de 54’ speelt Kenneth op Tim en zijn schot wordt door de keeper uit de hoek gehaald. In de 56’ is er een mooie pas binnendoor van Bracké op Verbeeck die alleen voor Bernd overtrapt. In de 62’ kopt Fred een hoekschop van Tim net over het doel. Enkele minuten later bereikt Tim Martijn die de bal meeneemt en mooi in de benedenhoek binnentrapt 2-1. In de 68’ is er het moment van Fred. Hij trapt de bal vanop 40 meter los in de kruising. Nooit gezien! 3-1. Enkele minuten later is er het moment van Martijn. Een nooit geziene circusbeweging van Martijn die afgestopt wordt door 2 voeten die mekaar miskruisten en hij daardoor los tegen de vlakte ging. 10 minuten voor tijd was Hasselt nog eens gevaarlijk toen Verbeeck een afgeweken bal op doel trapte maar Bernd een schitterende redding in huis had.

Hopelijk volgende vrijdag tegen Dessel wat meer volk in de tribune want onze 12e man is zo belangrijk om de punten in THES te houden!!!!

Ploeg: Bernd Brughmans,Frederik Spruyt,Sam Vanaken,Jo Christiaens,Marco Battista,Ibra El Ansri,Kenneth Kerckhofs,Giel Deferm,Martijn Stefani,Tim Jeunen,Simon Bammens(78’ Bram Poell) NG: Simon Reykers,Arne Bens,Michael Cauberghs

Details

Date Time Season
23 augustus 2019 19:30 2019-2020

Ground

Thes-Sport
K.V.V. THES Sport, 4, Sportlaan, Tessenderlo, Hasselt, Limburg, Vlaanderen, 3980, België

Results

ClubGoalsOutcome
KVV THES Sport A3Win
SP. Hasselt1Loss
Share: