THES Sport – KVK Beringen : 6-0

vs

THES Sport – KVK Beringen : 6-0

THES speelde met 2 ploegen tegen Beringen. Alleen Chris Suarez en Marten Schevenels speelden de ganse wedstrijd. De spelers die woensdag 30 minuten speelden startten aan de wedstrijd en speelden nu een uur. De anderen die woensdag een uur speelden kwamen nu 30 minuten op het veld.
In de 6’ was er een steekbal van Bram op Tim die alleen voor doel de grote kans over trapt. In de 9’ steekt Michaël door op Chris en zijn voorzet wordt door Bram in doel gegleden 1-0. Eén minuut later is het omgekeerd en bedient Bram Chris die de 2-0 overhoeks binnentrapt. Op het kwartier een hoekschop van Bram die door Michaël wordt binnengekopt 3-0. In de 20’ steekt Simon R de bal door op Michaël die voorzet op Chris maar zijn schot van dichtbij wordt door de keeper gered. In de 31’ is er een actie van Arne waardoor hij alleen voor doel komt maar op doelman Jonas Maes besluit. In de 32’ kopt Michaël een hoekschop net over het doel. Juist voor de rust zet Chris door op een lange bal en trapt de 4-0 binnen.
In de 62’ Legt Chris af op Batti die de 5-0 scoort. In de 64’ kan Beringen bijna milderen maar Marten heeft een goede redding in huis op een schot van Pruna. In de 67’ en 73’ is Chris nog dicht bij een doelpunt maar zijn schot wordt telkens afgeblokt. In de 74’ is er een grote kans voor Simon B na hoekschop maar zijn schot van dichtbij wordt door de doelman in hoekschop geweerd. Op die hoekschop kopt diezelfde Simon B de bal in de benedenhoek binnen 6-0. Enkele minuten voor tijd is er nog een mooie actie van Nick maar op zijn voorzet trapt Alessio via een verdediger in hoekschop.
Volgende wedstrijd is er woensdag om 20u thuis tegen Hades.
Ploeg: Marten Schevenels,Frederik Spruyt(60’ Simon Bammens),Jasper Braeken(60’ Sam Vanaken),Tom Houwaer(60’ Jo Christiaens),Arne Bens(60’ Marco Battista),Michaël Cauberghs(60’ Nick Hulsmans),Simon Reykers(60’ Ibrahim El Ansri), Kenneth Kerckhofs(60’ Giel Deferm),Bram Poell(60’ Martijn Stefani),Tim Jeunen(60’ Alessio Allegria),Chris Suarez

Details

Date Time Season
3 augustus 2019 19:00 2019-2020

Ground

Thes-Sport
K.V.V. THES Sport, 4, Sportlaan, Tessenderlo, Hasselt, Limburg, Vlaanderen, 3980, België

Results

ClubGoalsOutcome
KVV THES Sport A6Win
K.V.K. BERINGEN0Loss

 

Share: