THES Sport – K.V.K. Tienen : 2-5

vs

THES Sport – K.V.K. Tienen : 2-5

Deze match werd gespeeld met 2 helften van een uur om bij beide ploegen meerdere spelers voldoende minuten te geven.

Het was Tienen dat het best startte met in de eerste 10 minuten 3 grote kansen maar telkens stond een sterke Marten in de weg. Het was integendeel THES dat scoorde in de 7’ wanneer Bram Martijn bereikt die zich mooi vrijkapt en de 1-0 binnenlegt. In de 18’ is er weer een goede redding van Marten op een vrije trap schuin voor doel. In de 21’ is er een aanval via Giel tot bij Batti die voorlangs knalt.

In de 31’ is er een diepe bal waarop Marten nog goed tussenkomt maar de afgeweerde bal wordt door Claes mooi afgewerkt 1-1. In de 44’ komt Tienen op voorsprong wanneer Grancea aflegt voor Singh die de bal in de hoek draait 1-2. In de 48’ een mooie aanval van THES via Martijn en Nick die door Christophe aan de eerste paal net naast getrapt wordt. In de 53’ nog een grote kans voor Tienen maar Damblon trapt van dichtbij over.

In de 71’ scoort Fred de gelijkmaker wanneer hij een afvallende bal binnenknalt 2-2. In de 83’ komt Tienen terug op voorsprong met een knal van Acke in de hoek 2-3.

In de 93’ is er een voorzet die ongelukkig via het hoofd van Jasper over Bernd in doel belandt.2-4 THES probeert nog iets terug te doen maar pogingen van Jeff en Bram gaan net niet binnen. Het is aan de andere kant waar het doelpunt valt waar Acke zijn 2e van de avond scoort. 2-5. Het laatste wapenfeit is een kopbal van Jeff over het doel op hoekschop.

Conclusie: Een sterk en vooral gedreven Tienen heeft laten zien dat er toch nog werk aan de winkel is.

Ploeg: Marten Schevenels(90’ Bernd Brughmans),Frederik Spruyt(90’ Simon Bammens),Sam Vanaken(60’ Jasper Braeken),Jo Christiaens(90’ Tom Houwaer),Ibrahim El Ansri(60’ Kenneth Kerckhofs),Giel Deferm(90’ Simon Reykers),Marco Battista( 90’ Arne Bens),Nick Hulsmans(60’ Michael Cauberghs),Bram Poell, Martijn Stefani(90’ Jeff Gevers),Christophe Suarez( 60’ Tim Jeunen)

Details

Date Time Season
14 augustus 2019 19:00 2019-2020

Ground

Thes-Sport
K.V.V. THES Sport, 4, Sportlaan, Tessenderlo, Hasselt, Limburg, Vlaanderen, 3980, België

Results

ClubGoalsOutcome
KVV THES Sport A2Loss
KVK Tienen5Win
Share: