Cappellen FC – THES Sport : 1-1 (Strafschoppen: 4-3)

vs

Cappellen FC – THES Sport : 1-1 (Strafschoppen: 4-3)

De beker is al een aantal jaren het zwarte beest voor THES en nu was het niet anders.

THES begon goed aan de wedstrijd en in de eerste 5 minuten waren er al schoten van Tim en Nick die overgingen. In de 17’ was er een vrije trap van Batti die door de doelman uit de hoek gehaald werd in hoekschop. THES bleef dreigen en na een mooie aanval via Martijn en Nick trapte Christophe over het doel. In de 28’ was er een schot van Nick dat rakelings naast ging. Op het halfuur was het toch zover toen Christophe een bal van Ibra verlengde tot bij Giel die de kans niet liet liggen 0-1. Cappellen krijgt in die eerste helft geen kans bij elkaar gespeeld. Op slag van rust krijgt Martijn nog een grote kans maar zijn schot gaat over het doel.

Cappellen begint gedreven aan de 2e helft en in de eerste minuut is er al een goede reflex nodig van Bernd. In de 5‘ geeft Nick de bal mee met Tim die die naast trapt. Op het uur is er een vrije trap schuin voor doel die in de verste hoek binnengaat 1-1. THES moet nu weer scoren en drukt Cappellen weg. In de 64’ gaat een schot van Tim over en ook Batti trapte een vrije trap over het doel. In de 78’ krijgt De Keyser zijn 2e gele kaart en cappellen moet de laatste 12 minuten met 10 verder. De scheids trok in totaal 11 gele kaarten wat sterk overdreven was. THES zet alles op alles maar het is Cappellen dat in de 87’ nog eens gevaarlijk is maar het schot van Da Silva ging voorlangs. In de 90’ is er nog een mooie actie van Bram maar zijn schot gaat via een verdediger in hoekschop.

Bij de strafschoppen liep het mis. Bernd pakte 1 strafschop en zelf misten we er 2 waardoor we met 4-3 verloren. Vanaf nu focus op de competitiestart.

Ploeg: Bernd Brughmans,Simon Bammens,Sam Vanaken,Ibra El Ansri,Kenneth Kerckhofs,Giel Deferm,Martijn Stefani(67’ Bram Poell),Tim Jeunen,Christophe Suarez,Marco Battista,Nick Hulsmans NG: Frederik Spruyt,Simon Reykers en Marten Schevenels

Gele kaarten: Giel,Christophe,Nick en Kenneth

Details

Date Time League Season
10 augustus 2019 20:00 Beker 2019-2020

Results

ClubGoalsOutcome
R. CAPPELLEN F.C.1Win
KVV THES Sport A1Loss
Share: