Oefenmatch THES A-THES B afgelast, dan maar training van 2,5 uur

  • 24 juli 2019
  • Pers
  • 0
  • 626 Views

Oefenmatch THES A-THES B afgelast, dan maar training van 2,5 uur

THES begon vorig weekend aan de voorbereiding met een geslaagde stage in Düsseldorf, gisteren stond de eerste training op Belgische bodem op het programma. Onder een loden zon stond de voltallige spelerskern maar liefst 2,5 uur op het veld. “We hebben vrij pittig getraind”, zegt trainer Bart Vanhoudt. “De wedstrijd van woensdag tegen THES B werd door de extreme hitte afgelast, vandaar de langere training vandaag. Uiteraard hebben we gezien de weersomstandigheden voldoende rust- en drankpauzes ingelast. Of ik tevreden ben over de fysieke paraatheid van de spelers? Zeker, ze hebben hun programma goed gevolgd en liggen op schema. Bovendien is iedereen fit. Alles verloopt dus naar wens.” De eerste oefenwedstrijd van THES is zaterdag tegen Leopoldsburg. (kj)

Share: