K.E.S.K. Leopoldsburg – THES Sport : 0-9

vs
Het niveauverschil was wel wat groot vandaag. Leopoldsburg dat zakte naar 1eprovinciale had het moeilijk tegen THES dat toch 3 reeksen hoger speelt. THES speelde met 2 ploegen die elk een halve match speelden behalve youngster Jasper Braeken die een ganse wedstrijd speelde.
In de 8’ was het al raak toen Batti voorzette en Arne met het hoofd via een botsbal Looienaar Seppe Juressen verschalkte 0-1.Enkele minuten later was het weer bijna raak maar de kopbal van Bram op voorzet van Nick ging net over het doel. In de 16’ ontfutselde Bram de bal van de doelman en legde hem in het netje 0-2. In de 20’ is er een dieptepas van Nick op Giel maar deze besluit net naast. Op het halfuur bereikt Nick met een kruispas Batti die overhoeks binnentrapt 0-3. In de 37’ is er een knappe redding van Seppe op een schot van Bram. Net voor rust legt Tim een vrije trap vanop de doellijn terug op Batti die heerlijk binnentrapt 0-4.
THES begint goed aan de 2e helft en in de 48’ trapt Alessio net naast. In de 50’ is er een mooie aanval via Martijn en Alessio maar Christophe besluit op de doelman. Op het uur een mooie pas van Ibrahim binnendoor op Alessio die beheerst afwerkt 0-5. Drie minuten later bedient Christophe Alessio die de kans niet laat liggen 0-6. Een kwartier voor tijd is er een voorzet van Martijn op Simon Bammens die rustig de bal binnenlegt 0-7. In de 81’ is er de enige kans voor Leopoldsburg maar ex-THES speler Yago Delait besloot op de lat. Nog 2 ex-spelers van THES traden aan nl. Vic Theys en Tristan Volders. Looienaars Mattias Bertels en Seppe Juressen die in hun prille jeugd ook nog bij Thes speelden maakten het plaatje compleet.. In de 84’ scoort Christophe door de bal mooi langs de keeper te plaatsen 0-8. Diezelfde Christophe kopte in de 86’ een voorzet van Alessio mooi binnen 0-9. Simon Bammens ging ook nog voor zijn 2e maar kopte een hoekschop van Martijn op de lat. THES was een maatje te groot maar het was toch een goede training die niemand met een kwetsuur moest verlaten.
Ploegopstelling: 1e helft: Bernd Brughmans,Jo Christiaens,Sam Vanaken,Jasper Braeken,Marco Battista,Nick Hulsmans,Kenneth Kerckhofs,Giel Deferm,Arne Bens,Bram Poell,Tim Jeunen
2ehelft: Marten Schevenels,Tom Houwaer,Jasper Braeken,Simon Bammens,Simon Reykers,Ibrahim EL Ansri,Jarne Mols,Michael Cauberghs,Alessio Allegria,Christophe Suarez,Martijn Stefani

Details

Date Time Season
27 juli 2019 18:30 2019-2020

Results

ClubGoalsOutcome
K.ESK Leopoldsburg0Loss
KVV THES Sport A9Win
Share: