Transfernieuws

Thes A versterkt zich met Allesio Allegria.

De 23 jarige spits komt over van Patro en tekende een contract voor 2 seizoenen

We wensen Allesio het allerbeste in Thes !

JC-Playermanagement Sport: “Alessio Allegria tekent bij Thes Sport. Daarmee verhuist de topschutter en smaakmaker van Patro Eisden naar een van de topploegen uit de eerste amateurliga. Alessio scoorde 20 keer en was goed voor 7 assists bij kampioen Patro Eisden Maasmechelen

Alessio Allegria: “Ik wil eerst uitdrukkelijk Patro en de staf bedanken voor het hun vertrouwen van het afgelopen seizoen. Ik denk dat ik dat vert…rouwen niet heb beschaamd. Ik heb alles gegeven en werd uitgeroepen tot beste speler, topschutter en speelde in een fantastische ploeg met een mooie aanhang en dat deed deugd. Maar nu? Een nieuwe stap. Ik ben mijn gevoel gevolgd. Thes Sport is een mooie ploeg met veel ambitie. Vandaar mijn keuze. Ik wens Patro nog het beste toe.”

Josy Comhair: “Natuurlijk zijn we tevreden over deze overgang. Alessio Allegria komt hier in Tessenderlo terecht bij een sterke ploeg waar hard wordt gewerkt. Voorzitter Wendy Dewit en Thes Sport hebben daarbij veel ambitie. Alessio had trouwens keuze uit heel wat ploegen maar het is dus Thes Sport geworden.”

Share: