THES Sport – Bocholt : 2-1
Alles was aanwezig om er een feestelijke avond van te maken: onze 12e man,200 eters , 50 ex-spelers van HVV Hulst en sneeuw. Maar om het feest compleet te maken moesten onze gasten op het veld de 3 punten binnenrijven!


THES begon goed aan de wedstrijd en in de 7’ knalde Dylan al op de vuisten van de keeper. In de 18’ trapt Marco een hoekschop naar de 2e paal waar Burak de afvallende bal via een verdediger binnentrapt 1-0. THES op rozen en 5 minuten ...later is het bijna 2-0 wanneer Martijn aan de 2e paal net niet bij een voorzet van Marco kan. In de 25’ is er een goede tussenkomst van Lennart op een steekbal van Poell. In de 34’ komt Poell alleen voor doel op een steekbal van Jeunen en trapt de bal naast Lennart binnen 1-1. THES is wat aangeslagen maar is nog enkele keren gevaarlijk voor de rust. Een vrije trap van Seppe gaat via de muur in hoekschop en een schot van diezelfde Seppe wordt door de doelman knap uit de hoek gehaald. We gaan rusten met een 1-1 tussenstand.
THES gaat in het begin van de 2e helft voluit voor dat 2e doelpunt. In de 47’ gaat een schot van Lens over en 5’ later kan Dylan na een steekbal van Aziz alleen op doel gaan maar besluit naast. Enkele minuten later trapt Seppe, na balverlies Bocholt, van ver op doel maar de bal gaat rakelings naast. In de 58’ wordt Martijn diep gestuurd . Zijn voorzet wordt door de keeper afgeweerd maar de goed gevolgde Seppe trapt de bal binnen 2-1.THES blijft dreigen maar op een schot van Martijn dat door de doelman gelost wordt is niemand gevolgd om te scoren. Een voorzet van Martijn is net te hoog voor Dylan om de bal binnen te koppen en in de 66’ is Bocholt ook nog eens gevaarlijk op counter maar Marco redt de meubelen. Bocholt probeert nog maar het is Omar die nog de mooiste kans krijgt . Bocholt is nog éénmaal gevaarlijk na een subtiel hakje van Jeunen maar Lennart laat zich niet verrassen. De buit is binnen en zo staat de 4e, Bocholt, al op 12 punten.
Ploeg: Lennart Ghijsens,Gregory Willems,Burak Kardes,Steven Van Tilburg,Marco Battista,Aziz Moutawakil,Lens Annab,Seppe Brulmans(75’ Marijn Convents),Martijn Stefani(90’ Siebe Meynen),Omar Bennassar,Dylan Vanwelkenhuysen(91’ Kenny Vandebroek)
Gele kaarten: Aziz,Burak en Martijn