Veel animo en sfeer rond het veld door de aanwezigheid van weer een massa THESsupporters.(2 bussen).THES begon goed aan de wedstrijd en in de 2e minuut werd Nico al van de sokken gelopen maar de ref had het niet gezien.

In de 6’ werd Bram zwaar aangepakt door Cools wat het begin was van een aantal vuile fouten die door de scheids getolereerd werden. Bram kwam nog een aantal keren in een schietpositie maar koos voor andere oplossingen die n...iet het gewenste resultaat opleverden. In de 21’ wordt Fabri foutief gestuit iets buiten de backlijn. Jeroen krult de vrije trap tegen de onderkant van de lat en in de herneming gaat de bal in hoekschop. Op die hoekschop van Bram kopt Gregory de bal aan de 2e paal terug naar Jeroen die niet kan afwerken. Enkele minuten later aan de overkant een goede kopkans voor Claes maar hij kopt over. In de 38’ moet Jonas goed plat gaan op een schot van Cools en Nico kan net niet bij een voorzet van Jeroen om af te werken.
In de 49’ gaat Smeets het lijntje af om voor te zetten en het schot van Claes wijkt af op een been om zo in de verste hoek via de paal binnen te vallen 1-0. Dit doelpunt viel uit de lucht maar THES had nog voldoende tijd om dat recht te zetten. In de 57’ weer een zware fout van Grevendonck op Jeroen maar weer geen sanctie. THES gaat nu drukken en Leopoldsburg gebruikt alles om die voorsprong vast te houden. In de 64’ een mooie aanval via Bram en Nico maar Fabri schiet juist over. In de 68’ weer een vrije trap aan de backlijn maar weer net niet. THES blijft aanvallen en op voorzet van Seppe kan Bram net niet besluiten. Vijf minuten voor tijd moet Jonas zich nog tweemaal reppen maar de mooiste kans is er nog voor THES maar Gregory kan de voorzet van Bram aan de 2e paal net niet besluiten. Toen de scheids affloot was er ontgoocheling alom vooral omdat we hier zeker niet verdienden om te verliezen. Een verloren veldslag maar daarom is de oorlog nog lang niet verloren. Volgende week zijn er weer 3 punten te verdienen . Onze supporters waren weer geweldig en de spelers gaan deze nederlaag volgende week rechtzetten!!!! THES we can!
Ploeg: Jonas Maes,Gregory Willems,Jens Janssens,Siebe Meynen,Niels Bodard(70’ Seppe Geerts),Fabrizio Cammalleri,Marijn Convents(80’ Stef Eyckmans),Nico Claes,Bram Poell,Aziz Moutawakil,Jeroen Appeltans
Gele kaart: Siebe Meynen