Vic Theys Cup 2015

Woensdag 08 april was weerom een hoogdag voor het voetbal in Tessenderlo. K.V.V. THES Sport organiseerde de derde editie van de Vic Theys Cup. Het tornooi kreeg deze naam om wijlen Vic Theys, iemand die veel betekende voor het voetbal in Tessenderlo, blijvend in herinnering te houden.

10 clubs, 20 ploegen, 350 spelertjes in de leeftijdscategorieën U12 en U13 waren op het appel om er een schitterend tornooi van te maken. THES Sport is altijd fier om ploegen zoals Sporting Lokeren, K.S.K. Lierse, K.V.C. Westerlo, R. Mouscron-Péruwelz, R. Antwerp F.C., A.S.V. Geel, K.S.K. Heist, S.T.V.V.,  RC. Hades en F.C. Cappellen te mogen ontvangen. Ook de supporters waren massaal aanwezig.

Om 12Hr startten de wedstrijden. Naarmate het tornooi vorderde verhoogde het niveau van het spel en ook de weersomstandigheden gingen crescendo. Na spannende kwalificatiewedstrijden kon een rangschikking per poule gemaakt worden. In primeur dienden K.V.C. Westerlo en R. Antwerp F.C. in het U13-tornooi onder elkaar een penaltyreeks te doorlopen om de laatste finaleplaats te bepalen. Westerlo beslechtte deze reeks in haar voordeel.

De grote finales werden gespeeld tussen K.V.C. Westerlo en K.S.K. Lierse (U13) en Sporting Lokeren tegen S.T.V.V. (U12) , de kleine finales voor de derde en de vierde plaats werden gespeeld tussen R. Antwerp F.C. en S.T.V.V. (U13) en in het U12-tornooi tussen A.S.V. Geel en R. Antwerp F.C. (U12).

Hierbij de uitslag van de beide tornooien:

U13  U12 
1  K.V.C. WESTERLO     SPORTING LOKEREN   
2  K.S.K. LIERSE  S.T.V.V.
3  R. ANTWERP F.C.  A.S.V. GEEL
4 S.T.V.V. R. ANTWERP F.C.

Voor de prijsuitreiking kon er andermaal gerekend worden op de bereidwillige medewerking van Peter MAES (huidig hoofdcoach van Sporting Lokeren). In de VIP-room werden tal van genodigden ontvangen, kortom, het was weeral een schitterende editie.

K.V.V. THES Sport dankt alle deelnemende clubs, de aanwezige supporters, haar vrijwilligers en sympathisanten die dit evenement mogelijk maakten.

respect your body

Integras