INFO

Het jeugdbestuur en de sportieve cel van K.V.V. THES Sport nodigen u van harte uit op de THES-Happening, die op de agenda staat van vrijdag 19 mei tot en met zondag 21 mei 2017. Hier komen niet alleen de jongere spelers aan bod, maar er wordt ook gevoetbald door de liefhebbersclubs en onze VFV 35+ Foot-ploegen die spelen op vrijdagavond.

Op zaterdag organiseren we u een vriendschappelijk tornooi. De U6 ploegen nemen deel aan een dribbelfestival waar er naast voetbal ook fun en spel geserveerd wordt in het teken van een landencompetitie tussen België en zijn buurlanden.

Daarnaast spelen al de ingeschreven U7-, U8- en U9-ploegen een tweetal vriendschappelijke wedstrijden in een ontspannen sfeer. We eren hiermee Marcel Verheyden die in 2015 overleed. Marcel, Celleke, was jarenlang KVV THES Sport trouwste medewerker. Hij kon er echt van genieten de duiveltjes te zien sjotten. Bij voorkeur op het A-veld. We missen hem.

Zondag treden de U10, U11 en U12-ploegen aan in de “Penarol Cup”, waar er in tornooivorm gestreden wordt. Er wordt hierbij gewerkt met poules op twee niveaus, zodat alle ploegen er zoveel mogelijk plezier aan beleven.

Op zaterdagavond denken we even niet aan voetbal en geven we het beste van onszelf op “Penarol swingt” met een optreden van Katastroof!. Een feest met muziek en dans, waar we iedereen van harte op uitnodigen.

Met vriendelijke groeten,

Sportieve cel & Jeugdbestuur - K.V.V. THES Sport

back to top

 

VFV35+ & liefhebbers

Heel veel ouders die elke week hun kinderen volgen, hebben in het verleden ook gevoetbald (of andere sporten uitgeoefend). Met het 35+ project wil het VFV deze mensen terug actiever maken. Vorig jaar, toen we de eerste keer een tornooi voor de ourders organiseerden, namen maar liefst 6 ploegen deel aan deze mini-competitie.

We nodigen alle geïnteresseerden uit om op vrijdagavond (19 mei) vanaf 18u30 tot 22u00, op de Penarol site te Engsbergen, een VFV 35+ match te komen spelen. De deelnemende ploegen zullen een mini-wedstrijd spelen van ongeveer 25 minuten, op een half terrein, met 8 vs 8 spelers.

Interesse? Neem zeker contact op met Kristof Maes.

Gelijktijdig met het VFV 35+ evenement, zullen ook dit jaar een aantal liefhebbersploegen uit Tessenderlo en omgeving het tegen elkaar opnemen in de “Cup Van Looi”

back to top

 

U6 Dribbelfestival

Je kan hier het tornooi-schema terugvinden.

back to top

 

U7-U9 Cellekescup

Je kan hier hier het tornooi-schema terugvinden.

back to top

 

U10-U12 Penarol Cup

Je kan hier het tornooi-schema terugvinden.

back to top

 

Foto’s

Enkele dagen na het tornooi, kan je hier de foto’s terugvinden.

Kijk gerust al eens naar de sfeerbeelden van vorig jaar…

back to top

 

 

Info
VFV 35+ & Liefhebbers
U6 Dribbelfestival
U7-U9 Cellekescup
U10-U12 Penarol Cup
Foto's