Afgelopen zondag 23 oktober 2016 werden de finales gehouden van de Real Madrid Clinics. In de hele Benelux organiseerde de Real Madrid Clinics 19 voetbalkampen, ook THES Sport was bij de geprivilegieerde clubs om een Clinic te mogen ontvangen. Voor de finaledag selecteerden de trainers tijdens alle kampen een aantal spelers op basis van hun voetbalcapaciteiten. De finale ging door in Winterwijk (NL). 84 talenten gaven het beste van zichzelf, aangemoedigd door een 300-tal toeschouwers.

Benigno de Mol, speler bij de IP U14 van K.V.V. THES Sport, nam deel aan de Clinics in Tessenderlo en werd geselecteerd om deel te nemen aan de finaledag. Tijdens deze finale werden alle spelers door een 7-tal trainers - minimum UEFA B trainers - beoordeeld op verschillende facetten van het voetbalspel. Uiteindelijk werd Benigno gekozen als één van de laureaten, waardoor hij één week op stage mag bij de 'Koninklijke'.

Benigno kwam afgelopen seizoen over van Lommel United om zijn jeugdopleiding verder te zetten bij THES Sport, waar hij zijn eerste voetbalstappen zette.

K.V.V. THES Sport is verheugd met de ontwikkeling die Benigno doormaakt en wenst hem alle succes toe tijdens zijn stage bij het grote Real Madrid.

Foto van links naar rechts: Fabian (2006 Vitesse Arhnem) – Kiano (2008 Cercle Brugge) – Sami (2004 Roda JC Kerkrade) - Benigno (2003 K.V.V. THES Sport)