Topeditie Pinksterhappening @ THES Sport!


De eerste Pinksterhappening in een coproductie van K.V.V. THES Sport en het voormalige VK Penarol Engsbergen werd zondagavond met een schitterende editie van "Penarol Swingt!" afgesloten. Omstreeks 20.30Hr werd het startschot gegeven met de lokale band "The Usual Suspects", zij opende de ‘stage’ en zette de feesttent in een mum van tijd in vuur en vlam. Een tot de nok gevulde tent kon nadien genieten van een optreden van Cosmo’s Fogor-T die de tent helemaal plat speelde. DJ ADIBASS verzorgde de afterparty tot in de vroege uurtjes.

De Pinksterhappening werd vrijdagavond al op gang gefloten door enkele liefhebbersploegen en gelegenheidsteams van ouders, die in het kader van VFV 35+Foot, tegen elkaar voetbalden. Vrijdagavond werden meteen ook alle vrijwilligers die zich het hele weekend zouden inzetten, en eigenlijk het volledige seizoen al plichtbewust aanwezig zijn om alles in goede banen leiden, in de bloemetjes gezet.

Op zaterdag speelden maar liefst 113 duiveltjesploegen een vriendschappelijk tornooi. In totaal namen 24 U6 ploegen deel aan het dribbelfestival waarbij we de kleinste voetballers een evenement aanbieden in het teken van voetbal, fun en spel. Dit alles werd overgoten met een EK-2016 sausje zodat onze dribbelaars zich echte kampioenen wanen. De spelers beleefden een topdag en er waren niets dan blije gezichten.

De ingeschreven U7-, U8- en U9-ploegen speelden een tweetal vriendschappelijke wedstrijden in een ontspannen sfeer tijdens de CellekesCup. We eren hiermee Marcel Verheyden die vorig jaar overleed. Marcel, Celleke, was jarenlang één van de trouwste medewerkers en supporter van K.V.V. THES Sport. Celleke genoot ervan om de duiveltjes te zien sjotten, bij voorkeur op het A-veld. We missen hem.

Zondag traden 38 ploegen (U10 en U11) aan in de “Penarol Cup”. In tornooivorm werd er vol overgave gestreden voor de fel begeerde eerste plaats. Tijdens dit tornooi werden de ploegen verdeeld in poules op twee niveaus, zodat iedereen zoveel mogelijk plezier kon beleven. Zondagnamiddag kwamen ook onze G-voetballers aan bod. Er spelen ondertussen meer dan 30 voetballers bij de G-ploegen van K.V.V. THES Sport, en op zondagnamiddag gingen zij de strijd aan met naburige G-ploegen. Afgelopen seizoen werd het G-voetbal van K.V.V. THES Sport door RECREAS verkozen tot beste sportclub van het jaar, aan deze titel hecht K.V.V. THES Sport heel veel belang. Bij THES Sport komt iedereen aan de bak!

Gespreid over het weekend speelden ook de ploegen uit onze gewestelijke zuil een vriendenwedstrijd tegen een naburige club, zodoende kwam iedereen afgelopen weekend in actie. K.V.V. THES Sport ontving het voorbije weekend meer dan 150 voetbalploegen uit de wijde omtrek. Met een geslaagde "Penarol Swingt!", als apotheose, mag THES Sport terugkijken op een topeditie!

Het voorbije seizoen was voor K.V.V. THES Sport opnieuw een ‘Grand Cru’ jaar. Een jaar waarin uit de fusie van THES en VK PENAROL een grootse club is ontstaan die met fierheid kan terugkijken op een schitterend voetbalseizoen waarin de 2e promotie op rij werd afgedwongen door de eerste ploeg, waarin de jeugdploegen voor het eerst uitkwamen in de interprovinciale reeksen en waar de gewestelijke zuil uitgebouwd werd tot een volwaardige pijler in de jeugdwerking van de club.

Dit smaakt naar meer...!

THES Sport THES we can

Meer foto's kunnen teruggevonden worden op : http://www.thes-sport.be/fotogalerij