K.V.V. THES Sport biedt haar jeugdspelers een integrale opleiding.

K.V.V. THES Sport investeert in haar jeugd. Naast voetbalspecifieke training voorziet de club voor de spelers ook techniek- en loopontwikkelingstraining in het trainingsaanbod. Wekelijkes geven specialisten deze trainingen met heel veel motivatie en enthousiasme.

Rob Reeskens die zijn strepen in het verleden verdiende bij oa. Standard Luik, K.V. Mechelen, Lommel United, Bocholt,... neemt de techniektrainingen voor zijn rekening. Ook op zondag worden door Rob techniektrainingen gegeven, volledig in lijn met de Wiel Coervermethode (meer info via rob.reeskens@telenet.be).

Glenn Fets, een jonge gedreven, talentvolle coach zorgt voor de loopontwikkelingstrainingen. Glenn startte nog niet zo lang geleden zijn eigen bedrijfje Time2Train en is zich volop aan 't bijscholen in het trainersvak. Hij specialiseert zich daarenboven in looptechniek voor voetballers (hij volgde al meerdere cursussen in binnen- en buitenland).

Via onze fotogalerij krijg je een korte impressie van de loopontwikkelingstraining waarbij kwaliteit gaat boven kwantiteit.
Spelers trainen hierbij o.a. hun wendbaarheid, reactie- en startsnelheid & lichaamscoördinatie. 

Kortom THES sport legt de basis voor haar SUCCES bij de eigen JEUGDOPLEIDING.