Halloween Multi Move

 

Vrijdag 6 November hadden onze U6 weer hun wekelijkse Multi Movetraining. Toch verschilde deze training een beetje met de vorige weken. De Multi Move stond helemaal in het teken van Halloween. De turnzaal van Hartelust werd omgebouwd tot de griezeltempel van THES Sport die alleen door de moedigste U6 spelertjes betreden kon worden.

Om helemaal in de sfeer van Halloween te komen mochten onze spelertjes zich verkleden in hun meest griezelige Halloween outfit. Allemaal waren ze verkleed in pompoenen, skeletten, vampiers. Zelfs Dracula was aanwezig.

Om de spanning er nog even in te houden moesten de spelertjes allemaal in de gang wachten waar er werd uitgelegd wat er stond te gebeuren. Opeens gingen de klokken luiden. Het sein dat de spelertjes op eigen risico de griezeltempel binnen mochten gaan. De spelertjes werden in kleine groepjes de tempel in geloodst en hun griezelavontuur kon beginnen. Heel nieuwsgierig zetten ze de eerste stapjes in de donkere sfeervolle THES Sport tempel. Tijdens hun tocht zouden ze allerlei leuke dingen gaan ontdekken. Zo moesten ze in de THES Sport grot plat op de buik, waar de vleermuizen en spoken op de loer lagen, om er door te raken. Ook het toverballenbad was niet zonder risico. Wie een toverbal raakte zou volgens de legende voor eeuwig veranderen in een vleermuis. Via de hangbrug moesten de spelertjes aan de overkant van de tempel raken. Een makkelijke opdracht zou je denken, maar niets was minder waar. De hangbrug wiebelde langs alle kanten en er ontstond een valkuil. Oppassen geblazen dus. En nog was het niet genoeg. Het mooie onschuldige tapijt dat er lag om even op adem te komen was niet zo onschuldig. Door de betovering van het THES Sport monster begon het tapijt te bewegen telkens er iemand over ging lopen. Bijna was het einde in zicht. Eerst nog het snippermoeras overleven om dan voorbij de omgevallen boom te raken. Snel door het tunnelgat kruipen om uit de THES Sport griezel tempel te raken want als de klok 12x zou slagen verdwijnt het gat en bleef je voor eeuwig en altijd in de THES Sport griezel tempel. Voor de spelertjes was dit een zeer leuke avond. Ze vonden het supertof en cool. Ook een dikke pluim voor de trainers die dit mogelijk gemaakt hebben. Een was een geslaagde avond voor iedereen!

Meer foto's kunnen worden teruggevonden via onze fotogalerij.