Jeugdnieuws

Schermafbeelding 2018 02 21 om 18.15.24

Real Madrid komt met zijn voetbalschool naar KVV THES Sport Tessenderlo!

23/07/2018 - 27/07/2018

De Spaanse voetbalclub Real Madrid gaat in België via haar stichting, Fundación Real Madrid, uitbreiden met voetbalscholen. De succesvolle voetbalschool biedt 5 dagen voetbal-camps aan op verschillende locaties in België. Deelname is voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar.

Real Madrid Foundation Clinics blij met KVV THES Sport Tessenderlo!

De Real Madrid Foundation Clinics, dé voetbalschool van de Koninklijke, is actief in meer dan 60 landen. Real Madrid gaat in 2018 op 9 locaties in België een trainingsweek organiseren. Daarbij is in 2018 het complex van KVV THES Sport Tessenderlo partner van Real Madrid en behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs.

De winsten van de clinics komen ten goede aan de stichting van Real Madrid, de Fundacion Real Madrid. De stichting gebruikt haar geld voor sociale sportprojecten, wereldwijd zijn dat er meer dan 300.

De training

Alle Real Madrid Foundation trainers zijn UEFA gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens strenge eisen en gelijk aan hoe de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding die haar thuis basis heeft in Ciuad Deportiva. We werken aan de “zwakke” punten en verbeteren de potentie met de modernste trainingstechnieken. Je traint als een prof en leert wat het betekend onderdeel te zijn van een team. Deelname slechts € 229,- voor dit complete 5-dagen programma.
De Real Madrid voetbal camps zijn altijd 5 dagen van 9.00 uur tot 15.00 uur, bij KVV THES Sport Tessenderlo van maandag 23 t/m 27 juli 2018.

De beste spelers naar Madrid

De beste spelers tijdens elk Camp worden uitgenodigd voor een landelijke finale. Tijdens deze finale beoordelen Real Madrid trainers de spelers en de beste spelers worden uitgenodigd voor een training op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip (inclusief begeleider) zijn voor de Foundation Real Madrid.

Adidas

De hoofdsponsor Adidas heeft speciaal voor de camps een shirt ontworpen, alle deelnemers ontvangen een complete kledingset van Adidas, en een Adidas bal.


Meer info kan je HIER vinden.

Vorig seizoen schreef onze kledijleverancier JARTAZI een wedstrijd uit om met een originele 'Teamfie' kans te maken op 20 toegangstickets voor een topwedstrijd uit de Jupiler Pro League. THES Sport was bij de gelukkigen!

Intern de club werden de teams geactiveerd om sleutelhangers te verkopen en zodoende deze tickets in de wacht te slepen. De ploeg die erin slaagde de meeste sleutelhangers te verkopen, kon op uitstap. De spelers van de toenmalige IP U11 spaarden tijd, noch moeite om er een succes van te maken. Agelopen zaterdag zakten de spelers, trainer en enkele ouders af naar het AFAS-stadion voor de topaffiche KV Mechelen - RC Genk.

mechelen2image1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het viel op dat er binnen de ploeg twee kampen waren; enkelen waren voor Mechelen, de andere voor RC Genk. De supporters van Mechelen werden op hun wenken bediend in de eerste helft, die van Genk konden gelukkig rekenen op een goede tweede helft van hun helden. Met het eindresultaat (3-2) kon uiteindelijk iedereen wel leven.

image6

Het werd een leuke, maar ijskoude avond. Bedankt JARTAZI en THES voor deze mooie gelegenheid.

 

 

 

Paaskamp 2018

Tijdens de Paasvakantie organiseert THES Sport zijn vierdaags voetbalkamp op de kunstgrasvelden van THES Sport.

Dagelijks zullen er tussen 09.00u. en 16.00u. trainingen en activiteiten gegeven worden door gediplomeerde trainers.

Er is opvang voorzien vanaf 08.30u. tot 17.00u.

Inschrijven kan op het secretariaat van THES (maandag en woensdag tussen 18u. en 20u.) en Penarol (maandag, dinsdag en donderdag tussen 18u. en 20u.)